torsdag 17 april 2008

Nu är hon hemma!

Ja, nu är lillskiten hemma. Vi var uppe och hämtade hem henne i går kväll. :-) Matte slutade jobba 15.00 så det blev lite sent. Jag, Matte och Basti hämtade Fredrik och Annika på Bålsta pendelstation och vi begav oss sedan till Lisen och vulparna. Hemresan gick jättebra, Usca protesterade lite de första tio minutrarna och vi provade olika kontalationer, husse fram med Usca i knät, matte fram med Usca i knät men det som funkade bäst var husse bak med Usca vid sidan och näsan lite lagom nära påsen med hundfoder... Jag och Basti fick sitta bak i bagagen, vi hade Annikas bil, en Volvo combi... stort och bra där bak.

Uscas första natten hemifrån gick också bra. Jag misstänker att hon var rätt trött efter resan och så hade hon ju varit hos vettisen igår på besiktning och sen hade Lisen badat henne för att hon skulle lukta gott och se fin ut när vi hämtade henne. Så Usca slockande som en stock i sin valphage och sov ända fram till kvart över sex. Då ville hon ha promenad och matte tog med mig också. Inte alls dumt tidigt på morgonen när solen precis har gått upp och fåglarna kvittrar för fullt.
Nu ska vi ut till stallet och Usca ska få stifta bekantskap med Kolan och de andra hästarna. Matte har bokat tid med hovslagaren så det är bästa att vara på plats. Ska se till att matte har med kameran ocskå så att det blir lite nya roliga bilder.

Tass och nospussar på er.
P:S Usca skickar också tassar och nospussar!

Inga kommentarer: