måndag 19 april 2010

Kort uppdatering!

Husse har åkt till Skara och matte jobbar, tur att extramatte marie är hemma och kan ta med oss på roliga saker! Calle och jag fick tillbringa nästan hela dagen ute hos hästarna och busa runt massor. Jag har fortfarande inte lyckats få Calle till att sluta tugga på mina öron, men någon gång ska jag få honom att förstå...
I onsdags hade vi försvarsmaktsträning och denna gång gjorde jag och husse ett försök tillsammans, och det gick alldeles utmärkt, han förstod mig ocks! Han var jätteduktig, kunde läsa alla mina markeringar och vi gick ett långt, långt spår, 1400 meter, och se han hittade alla apporter jag visade honom till... :-) Ikväll fick jag vila och matte tog med sig Calle ensam till klubben för valpkurs! Ha, nu ska den lilla f-n drillas!!!! Kontaktövningar och socialisering, mycket nyttigt för honom, så nu ligger han tyst och stilla och sover som en stock på köksgolvet!!! Rätt sysselsättning för trött valp! Själv har jag intagit horisontalläge i sängen!
Ni får alla hålla tummarna för mig, för i helgen är det dags för grön verksamhet ute i skogen, certprov. Jag vet precis vad jag ska göra, men undrar om matte har koll på läget... hon sitter och föröker klura ut vad som ska med i helgen och vart all utrustning ska vara under provet! Hmmm... bara hon har godis med så att jag får det jag förtjänar!!!!
Nu ska jag ta och lägga mig och sova!!! Mer uppdateringar och förhoppningsvis bilder kommer efter helgen!!!
Tasskramar och nospussar på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni sover gott i natt så ska nog resten ordna sig! Ser fram emot ny uppdatering ! /tant Brun